Linea Berglund

Glädje klär en skönhet

VARDAG Chihuahua, Chihuahuavalp, Kappa, Labolina, Leopardkappa, Valp, Xlash Permalink0
Halloj!
 
Idag blev det shopping och paket på posten. Alltid lika roligt med nya tröjor och strumpor! Plus att min nya Xlash kommer imorgon... hoppas jag :D
Dags att lämna in min kära kappa på kemtvätt också, så den blir fin till hösten och vintern.. Sen har jag planer på att skaffa mig denna skönhet som jag har tittat på i snart ett år! Dags att slå till? 


Nu blir det väldigt mycket prat och kläder och Labolina men det får vara som det är just nu för träningen har verkligen halkat efter, tur att man är vacker, lycklig och glad ändå!

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll.
namnamnam...

Audrey Hepburn

VARDAG Audrey Hepburn, Rosa Permalink0
Känner att jag numera lever efter Audreys mening.
Rosa och jag är bästa vänner, har haft träningsvärk i magen hela veckan efter alla skratt och glädje klär som sagt en skönhet!

En bra dag i taget

VARDAG Permalink0
Godmorgon!
 
Ledsen för mina sena uppdateringar. Skolan, viktig fritid och allt annat tar större plats, men snart faller väl alla pusselbitar på sin plats och då blir det mer skrivet här.
Jag har nämligen planerat att skriva ett inlägg om något kvinnligt, inte idag men någon annan dag. Inlägget kommer alltså handla om något kvinnligt och om självkänsla. Så håll utkik!

Nu är det bara några veckor kvar innan jag får hem min prinsessa Labolina och hon växer så det knakar! Kollar också runt på lite lägenheter och ska försöka hinna ringa på en idag eller imorgon som jag blev tipsad om.
Livet rullar verkligen på och det känns så himla skönt!
 


 
Till top