Linea Berglund

Dag 10: Något du ångrat

Permalink0
Man ska inte ångra. Jag tror att allt som händer är bra, vi lär oss av livet, händelser och vi lär oss av de människor vi möter i våra liv. Dock kan jag ångra ibland att jag inte gör vissa uppgifter som måste göras i tid, eller inte chansar alla gånger, men även det har en mening och då försöker jag tänka att det jag gjorde nyss var precis det som skulle hända.
 

Vilket är godast?

HÄLSA OCH TRÄNING Permalink0
Livet visar en verkligen.
Jag bestämde mig för att köpa det allra sista godiset, NÅGONSIN. För nu vill jag inte mer, varken godis eller sötsaker, usch och fy.
Så jag gick in på ica, köpte mig en tutti frutti påse, 1 liten snickers och en starbar. Jag äter tutti fruttin i bilen och hinner bara äta halva, sen ska min mor förbi min syster lite snabbt och jag skickar med henne resten av godispåsen eftersom jag visste att jag inte ville ha mer. Sedan såg jag starbaren och tänkte "Nåja, lika bra att få det gjort".. Så där satt jag i mörkret och väntade på min mor med munnen full av choklad och ser att min bror kommer gåendes. Han öppnade dörren och jag erbjöd honom min snickers, och han tackade inte nej. Så det var mitt sista godis och jag är glad över att jag delade med mig!

Dags för mig att googla mig till vad raw food är och innebär, samt allt nyttigt och gott som kan göras.

Dag 9: 6 sanningar om mig

Permalink0
  1. Jag kan slicka mig själv på armbågen.
  2. Jag älskar att dansa och gör alltid en segerdans när jag lyckas med något och dansar gärna lite galet för att få människor att skratta.
  3. När jag tittar på en bild eller film som någon skickar till mig brukar jag alltid kisa eller hålla en hand för ögonen och titta igenom fingrarna så att jag inte blir rädd om det är en skrämsel-grej.
  4. Jag målar om mina naglar varje dag (om jag inte känner för en speciell färg så har jag iaf genomskinligt lack).
  5. Flera gånger (men inte just nu) har jag haft oanvända strumpor i garderoben bara för att de är fina och jag inte har velat förstöra vikningen. Jag viker även mina strumpor.
  6. Om jag sover längre än klockan 8 på morgonen så får jag ont i tänderna.
Till top