Linea Berglund

Labolina

Permalink0
Hejsan allihopa!
De här dagarna har varit väldigt stressiga så därför har jag inte kunnat uppdatera.

Den 25:e gav vår underbara Chiqilina liv åt två små underbara valpar, men tyvärr klarade sig inte den ena. Min mor försökte göra allt hon kunde för att rädda henne och det höll i tre dagar. Igår somnade hon in och det gick på mindre än en sekund, samtidigt låg den andra valpen och sov i min hand (hon var även den första jag höll i).
Min mor och jag hade från början bestämt att jag skulle få en valp och nu blev det ännu klarare. 
Jag har länge tänkt att min första hund ska heta Labolina eftersom jag skulle hetat det från början, men sen blir det ju alltid så att man kan se ett annat namn i en valp. Läget här var lite annorlunda. Samtidigt som jag höll i valpen (som vi från början hade döpt till ett annat namn) sa jag tyst för mig själv "Labolina hjärtat" men höll det tyst för mig själv.
Någon timme senare säger min mor att jag borde döpa henne till Labolina, eftersom min mor ville att jag skulle heta det och nu kan hennes barnbarn heta det och på så sätt får vi båda njuta av detta vackra namn. Så Labolina är det.
Mitt lilla lilla hjärta, Labolina 

Akut

VARDAG Permalink0
Hejsan!

För er som inte vet så började Chiqilina att krysta innan! Det betyder att valparna är påväg. Dock gick det ett tag innan vi bestämde oss för att åka till akuten eftersom det inte hände så mycket, så nu är min mor och mormor på akuten för att rädda valparna och jag skickar varje tanke till mitt lilla hjärta! Det viktigaste är att hon klarar sig. 
 

Ingen video

VARDAG Permalink0
Hej!
 
Jag försökte lägga in ett videoklipp här innan från datorn men det gick inte! Och videofy hackade hela tiden så ni som läser här får bli utan videoklipp.
Om någon vänlig själ vet hur man gör utan att behöva ladda upp på facebook eller youtube och bädda in först (vilket inte heller gick) så får ni gärna tala om det.
Nåja, jag tänkte dela med mig av en annorlunda lista med några annorlunda grejer jag gör, som kanske inte är så intressant men väldigt konstigt.. Vi har alla knasiga grejer för oss..
  • Håller upp håret som en hästsvans när jag borstar tänderna och glömmer alltid av kranen
  • Lyfter upp knät när jag nyser
  • Får ryckningar i ena ögat när jag skrattar
  • Får tårar i ögonen när jag hickar
  • Nyser väldigt tyst
Jag förstår inte varför jag delar med mig av detta, men men :)
Hoppas alla får en fortsatt trevlig dag!
Till top