Linea Berglund

En del av önskelistan

VARDAG Permalink0
Hejsan!

Nu är jag tillbaka i Falkenberg och blir ompysslad. Har äntligen på mig min aprikosfärgade mysdress som finns att köpa på bubbleroom eller b.young butikerna :) (Klickar du på bilden kommer du direkt till plagget)
B.young - Mitza-Boxy hos Mylovebasket
Var även inne på Juicy Coutures hemsida idag och fick ett litet vill ha-ryck och såklart klistrade jag ihop allt jag vill ha för den här gången ;)

Flex Chain bracelet 
Chunky Chain bracelet
Pave Link bracelet
Pave Toggle bracelet
New Scottie Embroidery tote bag
New Scottie Embroidery daydreamer bag
Parfym Viva la Juicy 3.4

Mysig tanke

VARDAG Permalink0
Godnatt allesammans, direkt från falkenberg till jobbet med en jobbig förkylning.. Längtar hem till mitt hjärta och att mysa in min nyinköpta mysdress!

Dodo-love

VARDAG Permalink0
Hejsan!
Nu är jag i Falkenberg och det innebär att det inte blir så mycket skrivet här..
Men som jag har nämnt i min andra blogg så har jag en "lillasyster", ja, min lilla chihuahua Chiqilina. Idag ringde min mor upp mig för att Chiqilina saknade mig så mycket, hon hade tydligen bara legat och inte gjort så mycket sen jag åkte och när min mor ringde och hon hörde min röst började hon vifta på svansen, vinka lite och visa tänderna som hon alltid gör när hon är glad. Det är sånt som får en att vilja åka hem haha..
Jag älskar att vara här nere och bara ta det lugnt, men det är synd att jag inte kan ta med mig hunden när man så gärna hade velat!
 
Till top