Linea Berglund

Utmaningar

HÄLSA OCH TRÄNING Hälsa, Nyår, Utmaning, Välmående Permalink2
Go'kväll!
Ja, snart är det nya året här, men jag började med mina "löften" tidigare! Det gäller att vara ute i god tid.

Skämt åsido, jag är inte så förtjust i det här med nyårslöften, Jag gillar utmaningar mer! Att sätta upp ett mål som ska nås och om det inte gör det så blir man lite straffad. 
Jag tror mer på utmaningar, det får kämpen i mig att vilja vinna, det gör mig taggad och håller mig levande :)  
Så nu har jag massor med mål framför mig, bara för att jag tycker att det är hur kul som helst!
 
Idag var jag inne på HBC för att få lite ompyssling inför nyår och bättre blev det när jag kom ut med ett presentkort i handen! 
De senaste veckorna har varit extremt fullproppade och det har gjort att rutiner har kommit åt sidan, något som för mig är väldigt viktigt i vanliga fall. Saker och ting ska vara på sin plats och jag vill planera mina dagar, så är det. 
Detta har då lett till lite sämre sömn och mat har satt sina spår i hyn, vilket HBC mer än gärna ville kika mer på. Min tid är bokad och nu kanske jag äntligen kan få veta vad som är bäst för just min hud när det gäller hudvårdprodukter.
Det bästa för hyn och välmåendet är trots allt sömn, hälsosam kost, en stressfri vardag, ompyssling och kärlek. 
 
Hoppas ni mår bra! 
Kram
 
 

Ett byte

VARDAG Permalink0
Har ni upptäckt det?
Nu slipper ni lägga de där få sekunderna det tar att skriva linealabolina.blogg.se, jag presenterar: linealabolina.se :D

Igår var jag på en fantastisk opera, kunde inte titta bort en sekund! Kärleksdrycken av Gaetano Donizetti var namnet, dock blev jag förvånad när jag läste att den skulle framföras på svenska men det var nog det som fick den att fastna lättare i mitt lilla huvud. Helt underbar, denna vill jag verkligen se den igen! 

Elin Rombos stämma, MAGISK!

Tiden är inne..

VARDAG Klocka, Klockor, Nevil, Triwa Permalink0
..för mig att skriva några rader!

Hej!
Ja, inaktiv är mitt andra namn, men nu fann jag lite tid. Har en tenta som börjar vid 16.30 idag, vilket innebär att jag har gott om tid till studier, efter det här inlägget ;)
 
Under den här tiden som jag inte har skrivit här så har det faktiskt hänt saker. Jag har ägnat mig åt studierna och lyckats förvånansvärt bra.
Livet i övrigt är väldigt hetsigt, allting händer på en gång och allting måste göras på en gång, det är härligt men det tar på krafterna. Så jag hoppas att ni verkligen inte blir arga för att det inte skrivs så mycket här, jag är på gång! 
Under jullovet blir det säkert en hel del inlägg och lite mer intressanta :)
 
Och nu till det jag ville visa, dessa snygga klockor från Triwa! Kunde inte dö mer.
(Klicka på sifforna för att komma till klockorna1,2,3,4)
 
Till top