Linea Berglund

Nej, jag vägrar

Permalink0

Godkväll!

Ja vad finns det att säga om denna dagen? Inte ett dugg.
Igår var jag helt yr och kände ett tryck i pannan när jag skulle göra vissa övningar, så jag kände att det var dags för mig att vila! Min kropp har inte orkat ta sig framåt alls men det värsta av allt är att jag verkligen inte vill sitta still!
Jag vill göra saker! Nåja..

För övrigt så går matupplägget och allt annat som planerat. Jag har haft en grym träningsvärk i benen och vaderna och känner att saker och ting börjar visa sig, även om det är en lång väg kvar!
Men jag sitter faktiskt här i väntan på ett förslag på mat och träningsschema och hoppas att lite förändring kan göra att jag kommer i form fortare. Allt kan man inte lösa själv, man behöver lite hjälp på traven ibland :)
Dock märkte jag av att bara skriva upp hur mina dagar ser ut och hur jag äter och tränar fick mig att tänka till väldigt mycket och själv inse vad som måste förändras. Och självklart kommer jag fortsätta att hålla mig till det jag har sagt att jag inte får äta på 6 månader :)

Hoppas ni är pigga och glada! Kram

En bra morgon

VARDAG Permalink1

Hej!
Nu sitter jag här och äter frukost, vilket inte händer sådär jätteofta eftersom jag gör mina smoothies egentligen. Men idag ville jag ladda upp ordentligt eftersom jag strax ska gå iväg till gymmet för att låta mina ben bli vackra!

Stod och speglade mig idag och kan bara säga en sak: Jag är så glad över att jag tog tag i träningen och gick in för det! Börjar se bra resultat och känner mig så lycklig! Men det bästa av allt är att när det kommer dåliga dagar (vilket inte händer sådär jätteofta) så kan jag motivera mig själv och det är fantastiskt!
Hoppas ni får en bra dag! Kram

Xlash

TIPS Beautiful lashes, Long lashes, Xlash, långa ögonfransar Permalink0
 
Till top