Linea Berglund

En ljusare framtid

VARDAG Permalink0
Frisören är bokad, nu är det nära! Den 28e september sker förvandlingen och jag är så pirrig!
Jag kommer inte bara göra avfärgning utan också korta luggen lite så att det händer något med håret, och jag som aldrig skulle klippa mig ;)
Tanken från början var att jag skulle fixa håret nu i slutet av augusti, men det känns bättre att låta håret få vila och blekas lite eftersom det bleks så himla fort naturligt. Det känns som att håret inte kommer ta lika mycket skada då när jag väl sitter med avfärgning och allt vad det är i, även om det inte är så så lugnar jag mig med dessa tankar i alla fall.
Nu ska jag avsluta mitt kaffe och sedan bege mig mot Ulricehamn en sväng, kram!
 
 
 

Jag önskar mig fakta

TIPS, VARDAG Permalink0
Nu är det så längesedan jag bloggade att jag knappt vet vad jag ska skriva om. 
Jag kan i alla fall tala om att min mormor gav mig Eckhart Tolles bok Lev livet fullt ut idag, en bok som jag verkligen har längtat efter! Tack mormor! Hon träffar alltid rätt. 
Jag har blivit mer och mer sugen på att läsa och lyssna på böcker sen jag skaffade Storytel. Är det någon som har ett tips på en riktigt läsvärd bok? Jag älskar fakta, psykologi, allt om kroppen, pedagogik, kroppsspråk, mat och ja, ni fattar grejen! These boots are made for walking

TIPS K. Cobler Permalink0
Har verkligen hittat de perfekta skorna, höstparet är spikat och klart, vinterparet har jag ännu inte testat så det är ett kanske.  
Båda är från K. Cobler, klicka på bilderna för att komma till hemsidan!
Till top