Linea Berglund

Gräv lite djupare

HÄLSA OCH TRÄNING Permalink0
Jag har en sån fantastisk känsla i min kropp och själ att jag knappt vet hur jag ska beskriva den. Kanske ska jag bara låta den vara och inte störa den, men samtidigt måste jag tala om det för någon. 
En osynlig styrka, en push, en låga som fick mig att känna hur fantastiskt livet är, här är jag! Och där är du! Skapad för att vara det absolut bästa för dig själv, med egenskaper som bara är dina egna. 
På tal om egenskaper, jag kan avslöja några av mina:
  • Stolthet är mitt förnamn och det har sina för- och nackdelar.
  • Pedant och perfektionist ut i fingerspetsarna, vikta strumpor och kläder i färgordning är det enda rätta.
  • Gör alltid något - att sitta still och inte göra någonting finns inte på kartan, förutom när det är smoothietime.
  • Gillar att göra saker i lugn takt.
  • En aning omtänksam
  • Samtidigt väldigt mån om mig själv, för mig är det viktigt att ta hand om egot utan att vara egoist. Egoism handlar (enligt mig) om ens egen vinning i allmänhet, vilket är negativt. Ego däremot (som jag föredrar) innebär snarare att handla gott mot alla, men undvika dem som gör dig illa.
 

Mer än röda hjärtan och ord

POESI AV MIG Permalink0

Hur beskrivs det 

 mest vackra ögonblick

 när min själ möter din 

 och när våra hjärtan

 omfamnar varandra

 i den värsta stormen 

Då vi fångas av 

 hela vår natur

Och vår kärlek blir vackrare

 när vi vattnar den 

 allt för uttorkade 

 grunden

Du är ju helt koko-s

TIPS Acne, Ansiktsmask, Ecofriendly, Ekologisk, Finnar, Honung, Kanel, Kokosolja Permalink1
Honung är ju så gott, men inte bara för smaklökarna utan även för det inre och det yttre. 
Jag har alltid älskat honung och erkänner nu för er alla jag har stått, mitt i natten, med skeden i honungsburken utan att ha vetat om det söta guldets helande krafter. 

Honungen har använts en längre tid mot bland annat sår eftersom det är bakteriedödande, när jag sedan läste på lite mer om honungen var det inte så klurigt att lista ut att den kanske fungerar om ansiktmask. Efter en sökning hittade jag det jag letade efter - en ansiktsmask för att bekämpa finnar och acne.
 
Du behöver:
2 matskedar ekologisk honung
1 tesked malen kanel 
 
Blanda ihop dessa och smörj försiktigt in ansiktet med mjuka rörelser, låt verka ca 5-10 minuter och tvätta av med ljummet vatten.
Honungen drar ut smuts och kanelen är även den en mästare på att ta kål på bakterier. Masken är bra för ojämn hudton och minskar porerna.
 
Jag testade denna mask idag och avslutade sedan med att smörja in ansiktet med endast 2 droppar ekologisk kokosolja. Kokosolja har jag använt i snart 3 veckor eftersom min moster tipsade om detta och den har fungerat så himla bra! Min hud är helt fantastisk och REN. Jag tänker inte lägga mer pengar på dyra produkter som bara täpper igen mina porer, jag tänker fortsätta med helt naturligt och ekologiskt till ansiktet (först och främst).
 
 
Till top