Linea Berglund

Ikväll sover jag gott

VARDAG Permalink0

Hej! 
Här har det inte blivit mycket skrivet, studenten är nära och tiden går till annat, ber verkligen om ursäkt!
Idag har jag tillsammans med moderaterna i alla fall kampanjat på Hässletorget i Borås där det var en mysig marknad, så nu sitter jag och slappnar av och hämtar energi på bussen innan mitt dygnspass. 
Banan och vatten, en klassiker för min del.

Hoppas allt är bra med er, kram! 

Träna hemma

HÄLSA OCH TRÄNING, TIPS Daniel Richter, Styrkelabbet.se, träning Permalink0
Nu var det ett tag sedan. 
 
Jag insåg att det var längesen jag skrev om träning, min anledning? Jag tränar inte så värst mycket eller tungt av privata skäl, men när jag väl tränar så blir det utan vikter och då gäller det att vara kreativ!
Sen jag var 12 år har jag försökt hitta olika sätt att hålla igång under dagen. Att springa i trappor, möblera om, armhävningar lite då och då, försöka få på påslakanet genom att "kasta" med täcket, tåhäv i väntan på bussen, bicepscurl med matkassar etc.
Det kan ibland vara svårt att hinna iväg till gymmet för många, då är det bra att hitta träning i vardagen så att man håller formen och hålla humöret uppe. 
 
Styrkelabbet är en extremt bra blogg som drivs av Daniel Richter, här finns massor med information om träning och kost. Jag har följt bloggen i ca 2 år och tycker den är riktigt intressant. Därför vill jag dela med mig av Daniels hemmaträningsprogram då dessa grundövningar är fantastiskt bra!
 

Träningsprogram från http://www.styrkelabbet.se

Träningsprogram för att träna hemma

 

Självsäkra lejon

POESI AV MIG Poesi Permalink1
Det är lönlöst
att tro sig kunna 
tämja ett lejon
 Ett lejon
som redan vet
vilket håll
piskan slår
Till top