Linea Berglund

Perfume

VARDAG Juletmad, Stilettosonlex, amouge, chanel, m.michallef, mademoiselle, parfym, reflection, ylangingold Permalink0
 
I Januari när Oliver och jag var inne på Harrods besökte vi en underbar parfymbutik gömd på högsta våningen. Det var när jag klev in där som jag kände att ens parfym är så himla viktig och att man inte kan ha vilken som helst. Jag kommer ihåg att vi fick beskriva vad vi sökte för doft för att verkligen lyfta fram vår personlighet och butiksbiträdet var så himla duktig! Han sprang runt och doftade, samlade ihop några parfymer och sedan fick vi välja vilken som var bäst. 
Parfymen som jag köpte heter Stilettos on Lex från Jul et Mad och var helt mitt i prick. Det bästa är att jag i vanliga fall inte använder parfym hela tiden och alltid har varit bra på att "snåla", dock har det lett till att jag har blivit otroligt besviken eftersom mina tidigare parfymer inte har varit av den bästa kvalitén och alltid slutat dofta under dagen. Men nu är jag nöjd på riktigt, parfymen håller verkligen måttet. 
Det är faktiskt värt att lägga lite extra för att hitta en parfym som håller och doftar gott med bara några droppar.
 
Nästa år när mina parfymer är slut så tänker jag införskaffa två parfymer som vi hittade inne på Jovoy i Paris: Ylang in Gold från M. Micallef och Reflection från Amouge
 
 
 

När livet ger dig citroner

HÄLSA OCH TRÄNING, TIPS citronvatten c-vitamin askorbinsyra detox Permalink0
Något av det bästa jag vet, det är citronvatten. Jag går nästan alltid runt med en flaska fylld av härliga citroner eller gurkor och när jag inte har gjort det, då syns det. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så får jag lätt utslag och påsigt ansikte om jag äter fel saker, detsamma gäller om jag missar att dricka mitt vatten. Citronvatten har alltid varit min räddning när jag har blivit drabbad av sånt! 
Citronvatten renar kroppen något otroligt (det är lite som en minidetox varje dag) och eftersom citroner innehåller gott om c-vitamin så håller sig huden fräsch, askorbinsyran hjälper även till vid upptaget av järn. Så varannan citron säger jag bara! 
* Välj ekologiska citroner när du gör ditt citronvatten, då slipper du en rad bekämpningsmedel. 

Fredag

VARDAG eller, glutenallergi Permalink0
En slitsam vecka som inte är slut än, idag tills imorgon väntas ytterligare arbete ochsen är det dagsför mig att ta helg! Energin har i vilkat fall varit på topp och jag har knappt velat eller kunnat sitta still, dock känns det nu när man längtar efter lite sömn :)
Tyvärr har inte mitt matschema gått ihop med veckans aktiviteter och det märks så himla tydligt! Min kropp protesterar när jag äter mjöl och socker i form av utslag i ansiktet, påsigt ansikte och uppsvälld mage, har ni liknande symptom?
Jag kan inte annat än att ha den hälsosamma livsstilen och jag älskar den :D
Till top