Linea Berglund

Nästan en vecka

VARDAG Permalink0
Under hela veckan har jag tänkt att sätta mig ner och skriva ett blogginlägg, men det har inte alls blivit av, det kom helt enkelt saker emellan. 
Den här veckan har i vilket fall varit jättemysig. I tisdags fick jag en härlig massage på HBC, efter det träffade jag Louise och vi promenerade till viskan där det blev en efterlängtad räksallad! Eftersom min sambo inte tål räkor så kan jag inte köpa hem det eller äta det överhuvudtaget om vi ses samma dag. Han var i vilket fall bortrest så äntligen kunde jag njuta av räkor!
Efter vår lilla middag var det för min del dags för träning där världens bästa Martina befann sig. Hon var med och pushade mig i mitt biceps pass vilket jag verkligen uppskattade. Jag klarar så himla mycket mer när någon skriker på mig och nu börjar formen äntligen ta fart, tack vare den där sista pushen man alltid får utav dessa fantastiska människor!
Träningen går så himla bra, allt bara flyter på och jag är så himla glad för det. Nu går verkligen allt som jag vill.  
Sen blev det helt plötsligt helg, förstår inte hur det kunde gå så fort! Men eftersom det var fredag så gick jag och Oliver ut och åt på Svenerik i borås, världens mysigaste ställe! Vilken service och vilken mat! Därefter gick vi på bio för att se Kingsman - the secret service. Otroligt välgjord film, väldigt rolig men ändå väldigt spännande :D
Nu är datorn snart urladdat så jag stoppar här, ha det fint!

True

TIPS Permalink0

"En till, kom igen"

HÄLSA OCH TRÄNING Permalink0
Vilket grymt benpass det blev igår! Jag slog på min nya lista "EN TILL, KOM IGEN" (japp det är listans namn) som jag har lyckats hitta riktigt bra musik till och kände verkligen hur lyckan strömmade genom kroppen.
Kanske berodde det härliga pumpet och energin på musiken, kanske på celsiusen, kanske på tagget eller kanske på den fantastiska energin som finns på gymmet. Alltihop gissar jag på. 
Jag älskar människorna där och jag vet att jag säger det hela tiden, men jag tror inte man kan sprida för mycket kärlek ;) Ni är bäst! ♥
Nu längtar jag till morgondagens axelpass, räknar lite timmar och laddar upp, för imorgon testar jag min nya PWO, de ni!
 
Ha det fint allesammans!

Till top