Linea Berglund

Lite nya bilder på vackra blommor

VARDAG Permalink0
 
Förra veckan spenderade jag hemma hos min moster, jag skulle vilja kalla det bohemia. Det är så himla mysigt, fullt med blommor och härliga grönsaker. Så jag passade då på att fånga några vackra blommor på bild, dock är den första från en buske vi har här hemma :)
På tåget på väg hem lyckades jag även hamna bredvid en riktigt begåvad fotograf som lärde mig massor! Jag fick även ett tips på ett redigeringsprogram i mobilen som låter mig behålla kvalitén, vilket jag verkligen vill göra eftersom de blir så fruktansvärt suddiga nu. 
Det var i vilket fall ett fantastiskt fint möte! Så om du läser detta, tack återigen!

Jag behöver inte dina ord, jag behöver dig

POESI AV MIG Permalink0
 
 
Tänk vad lite
 som får min själ att le,
 mitt hjärta att lyfta
 och min kärlek att växa
Din famn
 ditt leende
 dina kyssar
 din omtanke
 

"Allt du ser har ett värde utan ord"

VARDAG Permalink0
Jag tycker det är så fantastiskt att vi kan se hur nära naturen vi människor faktiskt är genom att vara uppmärksamma på det som finns runt omkring oss. När jag betraktar växter och djur så inser jag att vi inte är så olika i alla fall. Nu tycker du säkert att jag yrar, men om du vågar öppna dina sinnen och vågar se och inte bara titta så lovar jag att du kommer upptäcka den sidan hos dig med.
Därför tycker jag det är riktigt kul att fota blommor, växter och djur! Bara orkidén i färg här nedanför ser jag en fågel och ett tigerhuvud, hur mäktigt är inte det?! Tyvärr kan jag inte ett dugg om blomsorter, jag är dessutom riktigt usel på att hålla dem vid liv i krukorna hemma, men att fota dem och sedan välja den bästa bilden, det är kul!
Sen vill jag även säga att bilderna är tagna med mobilen, så jag ursäktar kvalitén. Nu framöver har jag tänkt att plocka fram vår kamera hemma för att få ännu bättre bilder, så det kommer väl det med :D  


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top