Linea Berglund

JAG SÄGER INTE PASS

VARDAG Permalink0
 
Hejsan! 
Idag är en härlig dag! Klarade 3 reps x 4 set på pull-ups idag och 4-5 reps x 5 set på dips, så otroligt glad över detta! Det känns att kroppen har blivit starkare vad gäller träningen, sen vill inte händerna fungera ibland men då får jag pausa istället :D Tycker bara det är en sån himla härlig känsla att kunna arbeta med kroppen och känna hur allt jobbar. 
Julshopping har även stått på schemat, men den är jag inte riktigt färdig med än. Julkorten är också strax färdiga och redo att skickas ut till familjen ❤️ De lägger jag upp här efter att jag har skickat dem :) 
Har även valt att göra paketinslagningen lite mer elegant och enkel i år, inte massa plastsnören och så utan mer frostigt och enkelt! Kommer även knäppa en bild på paketen så att ni får se, men än är de inte färdiga som sagt!
 
Ha det så fint, kram! 

EN ÖNSKELISTA

GARDEROB Permalink0
  Då var det dags igen, gör din egen önskelista på NELLY.COM, skicka till dina nära och kära så har du chansen att vinna hela önskelistan! Hur checkt är inte det?

Braiga dagar

VARDAG Permalink0
Jag bara älskar såna där kvällar där man kan ta det lugnt och göra lite som man vill. Avslutade kvällen med en oliv- och sockerscrub som jag gör varje vecka nu mera, därefter blev det lite lätt yoga, ja, tills hundarna började leka och ville få med mig. Och nu ligger jag i sängen redo att sova, men först ska jag bara kolla in lite ekologiska yogamattor eftersom det snart är jul! Tänkte nämligen börja på en yogakurs nästa år, för nu har jag verkligen tiden och inställningen för det :D 
 
Ha det gott, kram ❤️
 
Till top