Linea Berglund

GYM-TIME

HÄLSA OCH TRÄNING Permalink0
Nu är det dags för gymmet och idag blir det ett benpass!
Känner mig egentligen ganska trött i benen eftersom jag igår simmade, och i fredags fick springa ner för ulricehamns backar då jag glömde att sätta på larmet på mobilen innan jag somnade och vaknade när bussen var längst upp i stan, för er som inte vet hur Ulricehamn ser ut så ligger busstationen längst ner. I vanliga fall tar det kanske 12-15 minuter att gå ner till stan från där jag var, jag klev av bussen 07.37 och min andra buss går 07.45 så jag fick bara börja springa (med en hund i famnen). Det såg säkert jätteroligt ut haha! 
Som tur var hann jag precis, men helt ärligt så trodde jag att jag skulle kräkas och dö på samma gång! Har inte sprungit på över ett år, så nu känner jag verkligen empati för de som tar tag i konditionen, ni är verkligen starka, målmedvetna människor!! 
Hade därefter sån träningsvärk i vaderna att jag knappt orkade gå hem från gymmet, helt galet. Nu ska jag kila, ha det bra! ❤️
 
KRAM

Gott-i-gott

SMOOTHIELICIOUS Permalink0
Denna smoothien får avsluta kvällen, supergod och krämig! Kommer inte skriva några ingredienser eftersom det var allt för många..
 
Framöver tänker jag börja göra grönare smoothies med mer bladgrönt och mindre frukt eftersom det blir så himla sött. Ska bara försöks experimentera fram något som är gott också och inte bara blad haha. 

På väskjakt

GARDEROB Belmondo, LYDC London, Tom Tailor Permalink3
 
Är just nu på väskjakt eftersom min svart/orangea moderatryggsäck håller på att falla i bitar.Tycker ryggsäck är så himla smidigt, dels för att man slipper massa vikt på armarna, man fokuserar mer på att räta upp sig och det finns plats för matlådor ♥ 
Jag har ju ett jobb där jag tillbringar 24 timmar och behöver ha med mig ganska mycket saker och på sommaren cyklar jag till mitt andra jobb, då är det superpraktiskt med en ryggsäck! 
Denna gången är jag dock ute efter en snygg ryggsäck och något som jag väljer själv, inte som min nuvarande som jag egentligen inte riktigt vill gå runt med haha. Siktar på den längst till höger, tycker den är riktigt stilren och snygg även om den i mitten är så himla bra med ett extra fack! 
Dock måste man vara lite realistisk när det kommer till internetshopping, ryggsäcken längst till höger och vänster känns som om de faktiskt kan se ut som de gör även i verkligheten, medan den i mitten endast känns stoppad med massa plast för att hålla upp sin fina form. Ska fundera en gång extra, de är så fina allihopa!
 
Kram
Till top