Linea Berglund

VÄRLDENS FARLIGASTE BAR

HÄLSA OCH TRÄNING, VARDAG Permalink0
 
Det finns 6 kategorier av bars.
 
1 Åh fy-bars
Den där baren som bara smakar sand och torkar ut munnen som kanel, uscha.. 
 
2 Mjaa-bars
Den där baren som går ner om du verkligen behöver energi, alltså verkligen behöver och det finns inga andra alternativ, men ger ingen njutning överhuvudtaget.
 
3 Ok-bars
 Den där baren som funkar när din favoritbar inte finns tillhands, det är inte den bästa men den är helt ok! 
 
4 Så himla god-bars
 Den där baren du i stunden letade efter, härliga smaker som formar små moln i munnen och gör att du känner dig lättad.
 
5 Bästa baren-bars
 Även kallad mumsigaste baren. Den där baren som du tuggar lite extra långsamt för att den ska hålla lite längre, "är den slut redan? Jag började ju nyss?!"
 
 
6 Världens godste bar som jag alltid kommer köpa i fortsättningen och äta och det gör inget att det är socker i för det är protein i också och det gör den nyttig-bars 
Den där baren som tog slut när du tittade på den. En sån där bar som du inte trodde fanns, du trodde nog att "bästa baren" var den godaste du hade ätit fram tills du testade den här nya godingen när du behövde något snabbt till jobbet eller efter träningen. Den där baren som du stannar till när du äter den för att verkligen försäkra dig om att det inte är en dröm eller om den verkligen är ok att äta. 
 
Mina absoluta favoriter är Nutroaminos bars, i alla fall de med jordnötter, caramel och choklad. Är inte så förtjust i chokladbars såvida det inte är caramel eller jordnötter i, då väljer jag hellre något med yoghurt-överdrag eller questbars. Baren här ovan är en sån där typisk 6a! Jag unnar mig denna ibland eftersom den är så fantastiskt god, men glufsar i mig den direkt verkligen... En dag skulle jag försöka att ha den fram till en film på kvällen, gick sådär.. 
Nog om mina galenskaper! Ha en fin dag! 
Till top