Linea Berglund

BLOMMOR

VARDAG Permalink1
Våren är här, jag har tulpaner!

NOTES TO INSPIRE / SIMON SINEK

TIPS, VARDAG Permalink0
 
 
Varje dag dyker det upp en liten notis i min mailkorg med inspirerande citat.
 
 
Efter att jag sett Simon Sineks föreläsning på TED (för två år sedan såg jag den på youtube och blev överlycklig nu när jag hittade den på TED) så behövde jag veta mer om den här karln. Vem är han? Hur gör han för att vara så motiverande?! 
Tydligen kunde man signa sig på hans hemsida och få inspirerande citat varje dag, jag som är medlem på hundratals sidor kände givetvis: Självklart ska jag bli det!
 
Ovan lyder dagens citat. Egentligen är de väl framtagna för företagare och chefer/ledare men jag tycker att de går att använda sig av vilken roll man än har.
Hemsidan heter: startwithwhy.com
 
"Om du vill att andra ska bli lyckliga, visa medkänsla. om du själv vill bli lycklig, visa medkänsla" - Dalai Lama

FÖDELSEDAG

VARDAG Permalink0
Igår var det min födelsedag, hela 22 år på en måndag och jag som är född på en måndag :D Eftersom jag har inaktiverat Facebook var det en stor skillnad på gratulationerna haha, men det gör ju inget, allt kan man inte komma ihåg! 
Men några som kom ihåg var gymmet, jag gymmar ju på en klubb som håller i både styrkelyft och tyngdlyftning, men andra är också välkomna såklart. Detta möttes jag av i korridoren och blev riktigt glad, vilka fina människor ni är! 
Sen gymmade jag in min nya lavendelfärgade tröja som mormor gav mig i present, trodde inte att jag passade i ljuslila, men hade helt fel :D Testade även en ny dryck vi har tagit in på Life - bloomy drinks STARK, passade bra :D 
En dryck med rysk rot som ska vara uppiggande men inte innehålla något koffein eller socker! 
Till top