Linea Berglund

Såhär får du snygga naturliga naglar till vår!

TIPS Permalink0
För mig är det viktigt med långa, välvårdade naglar. Allt för att slippa salongerna eftersom jag tycker om när det är äkta! Dels för att man märker så tydligt på sina naglar om något fattas i kroppen och för att det ligger lite mer tyngd i det. Men det är klart, de går av lätt om man råkar slå i en bordskant eller vad som helst och det är därför jag tar upp naglarna idag! 
 
Tänkte endast ge lite tips om den yttre vården som är riktigt viktig nu när vädret är som det är..
 
1. Använd ett stärkande lack om du inte orkar eller när du inte målar dina naglar. Det hjälper till att skydda nageln mot vatten och annat du kan komma i kontakt med under dagen som kan torka ut. 
 
2. Välj en acetonfri remover eftersom aceton torkar ut naglarna! 
 
3. Smörj in nagelbanden med vaselin, bivax eller oljor. Jag har just nu depends nagelbandskräm som är jättebra men luktar starkt. Finns en bra kräm som går att finna i vanliga butiker och det är vaselin-nagelbandskräm, en ljusrosa flaska :) Burt's bees är också populär.
 
4. För den som orkar så kan man lägga på ett lager av olja (depend har bra nageloljor) under dagen eller natten för att ge nageln näring. 
 
5. Använd diskhandskar när du städar eller diskar. Alla de kemikalier vi kommer i kontakt med kan torka ut naglarna och göra dem sköra. 
 
6. En sista sak bara, för det inre, VATTEN!! Viktigt för att hår, hud och naglar ska kunna skina! 
 
Kram
Till top