Linea Berglund

Vuxen för andra gången

VARDAG Permalink0
God förmiddag!

Nu var det ett bra tag sedan jag satte mig ner för att skriva några rader, jag önskar verkligen att det fanns fler timmar på dygnet.

Den senaste tiden har det hunnit hända en del. För en vecka sedan fyllde jag hela 20 år, något som verkligen fick mig att vakna. Jag känner att jag nu har klivit in i vuxenvärlden och vuxit som människa.
Under det senaste året har det hänt så himla mycket som jag har fått kämpa igenom och lära mig om mig själv och om andra. Som tur är har jag min fantastiska sambo som har hjälpt och stöttat mig i de allra svåraste stunder.
     Min födelsedag firades med min familj där jag fick välbehövda presenter; fina nagellack, en pyjamas, presentkort på life (som jag redan har använt) och presentkort på elkedjan till en ny blender. 
Dagen därpå var jag och Oliver bjudna på middag hos hans far och hans dam, där fick vi njuta av en slags kinesisk fondue (som jag minns det) och det var verkligen något nytt för mig, men jag älskade det!
Jag fick också helt fantastiska presenter, ett jättefint Ti Sento halsband från min svärfar och hans dam samt en Michael Kors klocka från min Sambo! ♡
  
På tal om min sambo, nu på lördag har vi varit ihop i ett år och imorgon får vi tillträde till vår nyköpta lägenhet! Det ska bli så härligt att bygga upp ett hem tillsammans, allting känns så rätt!
 
Kram på er 
 
Till top