Linea Berglund

Oliv- och sockerscrub

VARDAG Permalink0
 
 
Halloj!
 
Som sagt så skulle jag återkomma med min oliv- och sockerscrub och jag måste bara säga - wow! Imorse när jag vaknade så hade jag inte en enda rynka vid ögonen och mungiporna som jag brukar ha hela tiden (testade den i ansiktet också även om det först var tänkt som bodyscrub). Detta kan ju förstås bero på mycket annat, men jag har i vanliga fall väldigt torrt ansikte även om jag smörjer in mig med min kräm från Weleda som ändå är väldigt fet så vaknar jag med de där fina linjerna. 
Olivscruben är inget man tvättar av med tvål efteråt, vilket resulterar i att man kan känna sig en aning klibbig, men släng på en pyjamas bara och låt det sjunka in över natten så vaknar du med världens mjukaste hud på morgonen!
 
Vill du göra din egen? Blanda bara ekologisk olivolja med ekologiskt strösocker till en jämn massa som går att smörja in kroppen med. Vissa väljer salt, men socker är lite mildare för huden :) Det går även bra att droppa i lite eterisk olja, men det hade jag ingen hemma så jag vet tyvärr inte hur den blandar sig med olivoljans doft.
Jag kommer göra min sån här scrub en gång i veckan, kanske två, att skrubba huden varje dag verkar väldigt slitsamt så jag håller mig nog till 1-2 gånger i veckan :) 
 
Har du någon bra idé på scrub eller har du testat denna? Kommentera gärna och berätta!
 
Kram♥
Till top