Linea Berglund

I'm a dreamer

VARDAG Permalink0
Godmorgon!

Det blir inte så mycket bloggande nu eftersom jag lämnar datorn i skolan, men nu ska jag försöka uppdatera lite :)
Ni ser att det dyker upp rätt mycket matbilder, det är just för att se lite vad jag äter och hur jag äter eftersom jag bestämde mig för att inte bara äta samma saker hela tiden. 
Igår bestämde jag mig även för att följa och uppnå en dröm jag har! Dock kommer det ta tid och det kommer vara en lång resa, sen kan jag inte gå in för det till 100% eftersom jag går i skola, jobbar och har en liten valp som måste få kärlek och uppfostras. 
Men min dröm är i alla fall att vara med på ett Body magazine omslag eller i alla fall något sånt!
I framtiden vill jag ju gärna jobba med något som har med hälsa att göra, både fysisk och psykisk hälsa och då hoppas jag även att jag tar mig dit, kanske även tävla någon gång inom athletic fitness om jag skulle vilja det :) 
 
 
 

Dag 62

Permalink0


Nypressad morot- och apelsinjuice + knäckebröd med tonfisk och morot :o Det här ska bli spännande!

Lite tjat

VARDAG Permalink1
 
Mycket matbilder nu, men det är för att jag inte har bild på så mycket annat :) Här är i alla fall en god efterlängtad kvällsmat, för jag ville faktiskt känna på lite julkänsla så det blev risgrynsgröt!

Ringde upp min far lite spontant idag för att säga hej och fick även lite råd om cyklar eftersom han är cykelexpert ;) Därför är jag inte längre så säker på en monark.. Men jag har ju lite tid på mig att fundera. 
Vi pratade även om att försöka träffas (vilket vi har pratat om länge) eftersom det är 9 år sedan vi träffades och får helt enkelt se om det blir en tripp till stockholm i vinter :)
Till top